+36-kattints ide
kattints ide
1132 Budapest Csanády utca 28.

Szülinapi zsúr szervezés tippek: így szervezz gyermekednek szülinapi party-t

Marangona
8 tipp, hogy a legjobb szülinapi zsúrt hozd össze gyermekednek

8 tipp, hogy a legjobb szülinapi zsúrt hozd össze gyermekednek

Szülinapi party-t szerveznél gyermekednek? Segítünk eligazodni a teendőkben, és persze a torta rendelésben is! 8 hasznos tippel várunk az alábbiakban. 

8 tipp, hogy a legjobb szülinapi zsúrt hozd össze gyermekednek

Szülőként az élet néha fejvesztett rohanásnak tűnik. Olykor véget nem érő versenyben érezhetjük magunkat, ahonnan valahogy sehogy sem keveredhetünk ki győztesként, hiszen annyi a teendő – a munka, az iskola, a tanulás, a különórák és edzések sokaságában pedig csak úgy repül az idő. Elrepül egy év, és ismét itt van a gyerkőc szülinapja! Naná, hogy a legjobbat szeretnéd neki: egy vérbeli szülinapi zsúrt, ahol ő lehet a sztár vagy éppen a hercegnő, amelyik nap tényleg más lesz mint a többi! 


De mi kell ehhez pontosan? Hova is kapj, hol is kezd a szervezést…? Gyakorlott anyaként próbálunk segíteni, íme az én ultimate listám arra, hogy hogyan is szervezz szülinapi zsúrt! 

 

Tervezd meg a szülinapi zsúr költségkeretét! 

Már megint a piszkos anyagiak, ugye? :) 


Nos, vérbeli hedonistaként  mi sem szeretünk erről beszélni, mégis ez az első lépés amit neked is érdemes átgondolnod a szülinapi zsúr szervezése kapcsán. Először is el kell döntened, hogy mennyit szeretnél/tudsz költeni gyermeked születésnapi partijára. Amennyiben nagyobb szabású eseményben gondolkodsz, erről érdemes akár egy kis költségvetési táblázatot is készítened – no persze, ha csak szűk baráti körben ünnepeltek, ezt kihagyhatod.

 

A szülinapi torta megrendelése

Nincs szülinap torta nélkül! Ráadásul a kisebbek számára a torta különleges jelentőséggel bír: minél szebb, minél cukibb vagy vagányabb, annál nagyobb örömmel fogadják. 


Ennek tudatában kezdtünk el cukrászdánkban minőségi gyerek tortákat is készíteni egyedi kérések alapján. Válassz varázslatos hercegnős, unikornisos design-t, vagy vagány mesehősös, kisautós dekorációt! Álmodd meg gyerkőcöd tortáját, mi pedig elkészítjük, sőt, Budapest területén akár házhoz is szállítjuk. 


Kattints ide, és tudj meg többet: gyerek torta rendelés 

 

gyerek torta rendelés
 

A szülinapi zsúr résztvevői, a létszám meghatározása

Ideje összeállítani a vendéglistát! Ez könnyű… vagy mégsem? 


Ha jól belegondolsz, talán ez a legnehezebb része a szervezésnek. Amennyiben a szülinapi zsúrt meglepetésnek szánod, úgy még nehezebb – hiszen nem kérdezheted meg csemetéd, hogy kit látna szívesen a party-n. Ilyenkor a legjobb barátok szülei, de nagyobb korban már akár a titoktartásra kötelezett legjobb barát is segíthet a döntésben.

 

Azonban nem csak azt kell tudnod meghatározni, hogy a kicsik közül ki kerül meghívásra, de azt is, hogy a szülőket is szeretnéd-e vendégül látni. Természetesen minél kisebb gyerkőcökről van szó, annál inkább javasoljuk hogy a szülőket is hívjátok meg, de a döntés a Ti kezetekben van. 

 

A szülinapi zsúr helyszíne

Kézenfekvő – és olcsó - megoldásnak tűnik, hogy otthonotokban tartsd meg a kicsi szülinapi zsúrját, azonban ha nem szeretsz függönykarnison lógó csemetéket hajkurászni, érdemes átgondolni alaposabban is ezt az opciót :)


Amennyiben külsős helyszínt választanál a szülinapi party-hoz, olyat keress, ahol a vendégek igazán együtt lehetnek: beszélgessenek, szórakozzanak, játszanak. Persze a legfontosabb szempont, hogy a kis ünnepelt mit szeret igazán: mit csinálna szívesen ezen a napon? Mi érdekli őt igazán? Játszóházban töltené ezt a napot, vagy inkább az állatkertben? Szeret társasozni, vagy inkább szaladgálni? 

 

A szülinapi zsúr időpontjának kiválasztása

Amennyiben külsős helyszínen tartjátok meg a születésnapi party-t, úgy a helyszínnel is szükséges ezt egyeztetni – de természetesen ugyanolyan fontos, hogy a meghívottaknak is alkalmas legyen. Nos, legalábbis azoknak, akik gyermekedhez legközelebb állnak – hiszen nincs jó szülinapi zsúr a legjobb haver nélkül! 


Szerencsére ma már egyszerűbb dolgunk van szülőként a szervezésben, hiszen az internet segít. Hozz létre zárt csoportot a Facebookon a szülők (vagy a nagyobb gyerekek) számára, ahol kifaggathatod őket az időpontokról! A zárt csoport a későbbiek során is nagy segítségedre lesz a kommunikációban, de persze akár telefonon is intézheted. 

 

A szülinapi party dekorációjának megtervezése

Mostanra már meg van az időpont, megvan a vendégek listája, és a helyszín is a szülinapi zsúrhoz. Ideje elveszni a részletekben! A gyerekek számára a megjelenés nagyon sokat számít, hiszen ők még élvezik a rengeteg ingert. Ha teheted, gondolkodj ’tematikus’ születésnapi zsúrban! Miért rajong leginkább a kicsi? A dekorációt ez határozza meg, sőt, akár ehhez kapcsolódó programokat is szervezhetsz! 

 

Válaszd ki a szülinapi zsúr ételeit, italait

Ahogy a torta is alapvető kelléke a szülinapi party-knak, úgy a rágcsálni valók, adott esetben ételek is. Szeretnél teljes étkeztetést biztosítani a meghívottak számára, vagy inkább csak harapnivalókkal gondoskodni erről? A Te döntésed, de mindenképp értesítsd róla a meghívottakat! 


Sós és édes aprósüteményeinkkel biztosan nyerő leszel, amelyeket megrendelhetsz ITT és ITT


Az ételek kiválasztása során szintén érdemes a meghívottakkal is egyeztetni, hiszen sajnos ma már gyakori, hogy gyerekkorban is ételallergiával küzd valaki. Emellett persze azt is át kell gondolni, hogy a ’klasszikus party kaják’ mellett vagy helyett szeretnél-e egészségesebb alternatívákkal szolgálni a kicsiknek? 

 

Tervezd meg a szülinapi zsúr programjait! 

Talán nem vagy az a nagy tervezgetős fajta, vagy épp nagyon nem érsz rá – de hidd el, nem szeretnél akár több-tíz gyerekkel összezárva lenni, akiket semmi nem köt le. Éppen ezért a szülinapi zsúr szervezésének egyik legnehezebb, mégis legfontosabb része, hogy milyen programokat kínálsz majd a kicsik számára. Ezek lehetnek akár klasszikus játékok is, de ha nagyobb költségvetéssel dolgozol, akár animátort, vagy vendégszereplőket is fogadhatsz az eseményre! 

 

Ne feledd, a gyermekkor múlandó, és a Tied is villámgyorsan felnő majd… Tedd emlékezetessé számára ezt a napot, úgy, hogy még évek múlva is mosolyogva emlegessétek a családi ebéden! 

 

Boldog születésnapot kívánunk a kis lurkónak, Neked pedig sikeres és stresszmentes felkészülést! :)

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Miben tudunk segíteni? Írd meg nekünk kérdésed, kérésed az alábbi form kitöltésével, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.

BLOG

Megtalálsz minket

Címünk :1132 Budapest, Csanády u. 28/a
E-mail : kattints ide
Telefonszám : +36-kattints ide

Tortarendelés Budapesten, vagy sütemények házhoz szállítása? Fedezd fel Budapest legcsajosabb cukrászdájának kínálatát, akár otthonodban is!


Marangona facebook oldal Marangona Instagram oldal
Rólunk

Marketing Professzorok Kft.

 SimplePay vásárlói tájékoztató