+36-kattints ide
kattints ide
1132 Budapest Csanády utca 28.

A Marangona Cukrászda és a Desszertpark.hu online marketing ügynöksége a Marketing Professzorok Kft.

Marangona
A Marangona Cukrászda és a Desszertpark.hu online marketing ügynöksége a Marketing Professzorok Kft.

A Marangona Cukrászda és a Desszertpark.hu online marketing ügynöksége a Marketing Professzorok Kft.

A Marangona Cukrászda már több éves együttműködésben áll a Marketing Professzorok marketing ügynökségével, akik cukrászdánk online jelenlétének biztosításában segítik munkánkat nem csak az aktuális trendeket követve, de alapos marketing kutatásokkal is alátámasztva. A Marketing Professzorok munkájába beletartozik a teljes körű online marketing stratégia kialakítása, weboldalelemzés, analitikai munkálatok, hatékony keresőoptimalizálási terv kidolgozása és végrehajtási irányelvek, valamint a havi bontású tartalommarketing stratégia kialakítása és megvalósítása is.

A Marangona Cukrászda és a Desszertpark.hu online marketing ügynöksége a Marketing Professzorok Kft.

Mi a Marangona Cukrászdában süteményeink és tortáink elkészítése során mindig a precizitást helyezzük előtérbe és a tökéletességre törekszünk, hogy a legjobbat kínálhassuk megrendelőink és vásárlóink számára. Ezen elveink miatt dolgozunk együtt a Marketing Professzorok marketing szakembereivel, akik már több mint 2 évtizede foglalkoznak marketinggel az iparágban.


Weboldalunk működése, tartalom marketing és a webshopunk működésében is készségesen segítenek számunkra minden hónapban, kényelmesebbé téve a torta- és süteményrendelést Budapesten és környékén. 

 

 
Mivel foglalkozik a Marketing Professzorok marketing ügynökség?


Az ügynökség nem pusztán szolgáltatóként működik, hanem valódi partnerségben dolgozik az ügyfelekkel, segítve őket abban, hogy optimálisan kihasználják az online tér adta lehetőségeket. A Marketing Professzorok élen járnak a szakmai standardok magas szintű fenntartásában, és szoros együttműködésben dolgoznak az ügyfelekkel, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el. Már több mint két évtizede kiemelkedő SEO és marketing ügynökségként tevékenykedik, s e hosszú idő alatt kivívta magának a szakma elismerését és bizalmát.

 


Az alábbi feladatokban tudnak vállalkozások számára segítséget nyújtani:


•    Online marketing audit
•    Kulcsszókutatás
•    SEO stratégia
•    Közösségi média marketing tanácsadás
•    PPC hirdetések optimalizálása
•    Tartalomgyártás optimalizálása
•    Online mérési beállítások
•    Online marketing és SEO tanácsadás

 


Az ügynökség magas színvonalú szolgáltatásai nemcsak a keresőoptimalizálás területére korlátozódnak. Az ügyfelek számára kínált teljes körű online marketingstratégia, weboldalelemzés, analitika, hatékony keresőoptimalizálási terv és kivitelezési útmutató mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek digitális jelenlétükön és láthatóságukon folyamatosan javíthassanak.

 

 

Milyen területeken dolgoznak a Marketing Professzorok?


A Marketing Professzorok rendkívüli szolgáltatásokat kínálnak több területen. Kiemelten javasoljuk az alábbi esetekben:


•    Egészségügyi marketing
•    Fogorvos marketing
•    Étterem marketing
•    Hotel marketing
•    Szállásmarketing
•    Szolgáltatás marketing

Amennyiben teljes körű online marketing stratégiára, valós tapasztalatokra, és szakértői tudásra van szüksége, keresse fel a Marketing Professzorok Marketing Ügynökséget!
 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Miben tudunk segíteni? Írd meg nekünk kérdésed, kérésed az alábbi form kitöltésével, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.

BLOG

Megtalálsz minket

Címünk :1132 Budapest, Csanády u. 28/a
E-mail : kattints ide
Telefonszám : +36-kattints ide

Tortarendelés Budapesten, vagy sütemények házhoz szállítása? Fedezd fel Budapest legcsajosabb cukrászdájának kínálatát, akár otthonodban is!


Marangona facebook oldal Marangona Instagram oldal
Rólunk

Marketing Professzorok Kft.

 SimplePay vásárlói tájékoztató