+36-kattints ide
kattints ide
1132 Budapest Csanády utca 28.

Esküvői torta rendelés Budapest: menyasszonyi torták, esküvői torták egyedi design-nal

Marangona
Esküvői torta rendelés Budapesten és környékén

Esküvői torta rendelés Budapesten és környékén

Esküvői tortád nem csak egy torta lesz, de olyan örök emlék is egyben, amely közös életetek megédesítésére szolgál. A Ti nagy napotok pedig a mi szívügyünk is, hiszen esküvői tortátokat a legnagyobb szenvedéllyel készítjük el! 

 

Az esküvői torta rendelés Budapest kedvenc cukrászdájában, a Marangona Desszertparkban a közös tervezéssel kezdődik, ahol elképzeléseitek, érzéseitek és elvárásaitok meghallgatásra kerülnek, és együtt álmodjuk meg a Tortát, amely megkoronázza a Nagy Napotokat. 

Esküvői torta rendelés Budapesten és környékén

esküvpi torta rendelés budapest

 

Esküvői torta rendelés Budapesten, a Marangona Desszertparktól

A Nagy Napra való felkészülés során minden pár a tökéletességre törekszik, az esküvői torta pedig kiemelkedő helyet kap a tervezési folyamatok között. Nem véletlenül, hiszen ahogy már az előbb írtuk, a torta koronázza meg az egész napos mulatságot és örömöket, így az esküvői torta rendelés budapesti cukrászdánkban is kiemelkedő szerepet tölt be. 


A Marangona cukrászai számára szenvedélyes küldetés elkészíteni a párok álmait: mind a pompázatos külsőt és az ízharmonikus belsőt. Az egyedi kivitelezés mellett nem hétköznapi ízválasztékunkból tudtok választani az esküvői torta rendelés során, ahol akár cukrászaink segítségét is kikérhetitek a tortával kapcsolatban.

 

Esküvői torta rendelés Budapesten: a választható ízek

•    ropogós nugát
•    eper, túró, citrom
•    törökmogyoró, karamell
•    fehérkávé, dió, csoki
•    pisztácia, csoki
•    konfitált meggy, tonkabab, csoki
•    szőkecsoki, málna, mascarpone
•    passionfruit, mangó, csoki
•    pisztácia, málna
•    sóskaramell, brownie 
 

 

esküvői torta rendelés budapest

 

Egyedi esküvői torta rendelés Budapesten

Minden Marangona desszertet különleges ízvilággal álmodtunk meg, hogy maradandó ízélményt nyújtson az ünneplés alkalmával, a minőségi alapanyagok pedig biztosítják a precíz és tökéletes végeredményt.


Nálunk minden esküvői torta egyedi elképzelések alapján valósul meg, hiszen az esküvő minden mozzanata – a színektől a dekoráción át a stílusig – a Ti egyedi koncepciótokhoz kell, hogy igazodjon. 

 

Biztosak vagyunk benne, hogy már nektek is vannak elképzeléseitek! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével,  és kezdjük meg a közös tervezést. 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Miben tudunk segíteni? Írd meg nekünk kérdésed, kérésed az alábbi form kitöltésével, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.

 

Ha pedig úgy érzed, még el vagy veszve a sok esküvői torta ötlet között, kérd bizalommal segítségünket, cukrász csapatunkra számíthatsz! 

 

esküvői torta budapest

 

Legfontosabb lépések  az esküvői torta rendeléskor

Jól tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése milyen sok kihívással jár, de az egyszer biztos, hogy az esküvői torta rendelés Budapesten, a Marangona Desszertparkban az egyik legjobb része is: hiszen bűntudat nélkül kóstolhatod végig a legjobb ízeket! 

Azonban az íz és a megjelenés nem az egyetlen dolog, amire gondolnod kell: az esküvői torta rendelés egyik legtrükkösebb része a méret – amelyet a létszám határoz meg. Ha nem tudsz dönteni, ebben is segítünk! Az alapkoncepció, hogy az esküvői torta inkább legyen egy kicsit nagyobb – nehogy valaki kimaradjon az édes élvezetből. Természetesen szívesen vállalunk emeletes esküvői torta készítést is, hogy az elkészült mű ne csak elég legyen, de kecses is maradjon! 

Kérjük, vedd figyelembe hogy az esküvői torta megtervezése, elkészítése több napot is igénybe vehet, így mindenképp gondolkodj előre, és kérj időben ajánlatot életed desszertjére. 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Miben tudunk segíteni? Írd meg nekünk kérdésed, kérésed az alábbi form kitöltésével, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.

BLOG

Varázslatos esküvői emeletes torták

Varázslatos esküvői emeletes torták

Az esküvői emeletes torták nem csak az ízek kombinálhatóságát, hanem a stílus és a megjelenés megtestesítését is jelenti. Ha azonban valami igazán különlegesre vágytok az esküvőtökön, akkor az...

Tovább
Megtalálsz minket

Címünk :1132 Budapest, Csanády u. 28/a
E-mail : kattints ide
Telefonszám : +36-kattints ide

Tortarendelés Budapesten, vagy sütemények házhoz szállítása? Fedezd fel Budapest legcsajosabb cukrászdájának kínálatát, akár otthonodban is!


Marangona facebook oldal Marangona Instagram oldal
Rólunk

Marketing Professzorok Kft.

 SimplePay vásárlói tájékoztató