+36-kattints ide
kattints ide
1132 Budapest Csanády utca 28.

Emeletes esküvői torta – Egyedi és páratlan kivitelezéssel

Marangona
Emeletes esküvői torta – Egyedi és páratlan kivitelezéssel

Emeletes esküvői torta – Egyedi és páratlan kivitelezéssel

Lépjetek be az esküvői álmodozás világába, ahol az emeletes esküvői torták lenyűgöző külseje és páratlan ízei minden pillanatot feledhetetlenné varázsolnak! A Marangona Cukrászda mesterműveivel a nagy nap minden perce édes emlékké válik.

Emeletes esküvői torta – Egyedi és páratlan kivitelezéssel

Egyedi emeletes esküvői torta a Marangonától


Egy esküvő fénypontja, amikor az ifjú pár megosztja esküvői tortáját szeretteivel. Ahhoz, hogy ez a pillanat valóban felejthetetlen legyen, az esküvői tortának is a pillanathoz illőnek kell lennie: egyedi, lenyűgöző és páratlan. A Marangona Cukrászda emeletes esküvői tortái ezt a kritériumot minden esetben teljesítik, különösen figyelve a jeles esemény eleganciájára és stílusára.


Az emeletes esküvői torta nemcsak a szépséget és az eleganciát jelképezi, hanem a boldogság és az öröm mélységes érzetét is hordozza. A Marangona Cukrászda minden tortáját - beleértve az emeletes esküvői tortákat is - a legmagasabb minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készítjük el, hogy a párok álma valósággá váljon.


Miért előnyös emeletes esküvői tortát választani?


1.    Többféle íz és dekoráció: Az emeletes torta rétegeiben különböző ízeket és díszítéseket lehet elhelyezni, így minden vendég megtalálhatja a kedvencét.


2.    Variációkban gazdag: Az emeletes torta lehetőséget ad arra, hogy többféle ízt és díszítést kombináljunk egyetlen tortán belül, így minden igényt kielégíthetünk.


3.    Praktikusság: Az emeletes torta könnyen szeletelhető és felszolgálható, így ideális megoldás nagyobb esküvői vendégseregeknek is.


4.    Egyedi design: Az emeletes torták sokféle kreatív designnal rendelkeznek, így lehetőség van egyedi, személyre szabott megjelenésű torták elkészítésére is.

 

Egyedi készítésű, személyre szabott emeletes esküvői torta


Az emeletes esküvői torta tervezése mindig egy izgalmas és kreatív folyamat. A Marangona Cukrászda cukrászai minden egyes tortát az ifjú párral közösen terveznek már az elejétől, hogy az igazi személyiségüket és stílusukat tükrözze. Az egyedi elképzelések és igények alapján készített emeletes esküvői torták minden alkalommal egyediek és lenyűgözőek.

Milyen ízekben választható emeletes esküvői torta?


•    ropogós nugát esküvői torta
•    eper, túró, citrom esküvői torta (laktózmentes változatban is kérhető)
•    törökmogyoró, karamell esküvői torta
•    fehérkávé, dió, csoki esküvői torta
•    pisztácia, csoki esküvői torta
•    konfitált meggy, tonkabab, csoki esküvői torta
•    szőkecsoki, málna, mascarpone esküvői tortar
•    passionfruit, mangó, csoki esküvői torta
•    pisztácia, málna esküvői torta
•    sóskaramell, brownie esküvői torta

 

Az emeletes esküvői torták kínálatában a Marangona Cukrászda sokféle íz és dekorációs lehetőséget kínál, hogy minden párnak megfeleljen. Ropogós nugát, friss eper, citrom, mogyoró, karamell, fehérkávé, dió, csoki, pisztácia, csoki, konfitált meggy, tonkabab, csoki, szőkecsoki, málna, mascarpone, passionfruit, mangó, csoki, pisztácia, málna, sóskaramell, brownie - csak néhány az ízek közül, amelyekkel az emeletes esküvői torták megörvendeztethetik az esküvői vendégeket.

Emeletes esküvői torta egyedi dekorációval


Az emeletes esküvői torták nemcsak ízükben és megjelenésükben egyedülállóak, hanem a díszítési módokban is. A Marangona Cukrászda csapata minden tortát úgy tervez meg, hogy az a párok egyedi stílusát és személyiségét tükrözze, így minden torta valóban különleges és utánozhatatlan.

 

Köszönjük, hogy a Marangona Cukrászdát választottátok!


Az emeletes esküvői torták egyértelműen az esküvői ünnepség egyik legfontosabb részét képezik, és a Marangona Cukrászda csapata mindent megtesz azért, hogy ezek a torták minden alkalommal emlékezetesek és lenyűgözőek legyenek. Köszönjük, hogy velünk tartottok az esküvői készülődés és örömök pillanataiban!

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Miben tudunk segíteni? Írd meg nekünk kérdésed, kérésed az alábbi form kitöltésével, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.

BLOG

Megtalálsz minket

Címünk :1132 Budapest, Csanády u. 28/a
E-mail : kattints ide
Telefonszám : +36-kattints ide

Tortarendelés Budapesten, vagy sütemények házhoz szállítása? Fedezd fel Budapest legcsajosabb cukrászdájának kínálatát, akár otthonodban is!


Marangona facebook oldal Marangona Instagram oldal
Rólunk

Marketing Professzorok Kft.

 SimplePay vásárlói tájékoztató